Bocuse d’Or 2013:
a host of new features!
at Eurexpo-Lyon, in the context of Sirha, 29 and 30 January 2013
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Every other year since 1987, the Bocuse d’Or has been bringing young chefs from all five continents, some of the leading talents of their generation, together in Lyon . More than just a culinary competition, the Bocuse d’Or is a spectacle and a party, bringing talents to the fore in an 8000 m2 gastronomic arena featuring a cast of culinary cultures from all over the world.
It is also a prestigious global network of several thousand chefs, drawn together by shared values of excellence and friendship.
With new countries competing for the first time and revised regulations pushing back the limits of creativity, the 14th Bocuse d’Or has a wealth of surprises and thrills in store!
Will the Scandinavian nations continue to reign supreme? Will France regain a place on the podium? How will the contestants deal with their new challenges? These questions and many more will be answered at the end of the 2013 final.
le plein de nouveautés !
à Lyon, lors du Sirha, les 29 et 30 janvier 2013
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Depuis 1987, tous les deux ans, le Bocuse d’Or donne rendez-vous à Lyon, aux jeunes chefs les plus prometteurs de leur génération, issus des cinq continents. Plus qu’une simple compétition de cuisine, le Bocuse d’Or est un show, une fête, un révélateur de talents, une arène gastronomique de 8000 m² où s’expriment toutes les cultures culinaires du monde.
C’est aussi un prestigieux réseau mondial de plusieurs milliers de chefs réunis autour des mêmes valeurs d’excellence et d’amitié.
De nouveaux pays pour la première fois en compétition et un règlement revisité poussant à toujours plus de créativité feront du 14e Bocuse d’Or une édition riche en surprises et en sensations !
La suprématie scandinave sera-t-elle renouvelée ? La France remontera-t-elle sur le podium ? Comment se comporteront les candidats face à ce nouveau challenge proposé ? Autant de questions qui trouveront leurs réponses à l’issue de cette finale 2013.
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